2 Adet Yeşil Elma (Çekirdekleri Çıkarılmış ve Küp Doğranmış)
60 ml Limon Suyu
6 Adet Sap Kereviz (Küçük Doğranmış)
2 Diş Sarımsak
60 gr Kuru Üzüm
1 Talı Kaşığı Kimyon Tohumu
6 Yemek Kaşığı Maydanoz
150 gr Kavrulmuş Fındık, Fıstık, Badem, Ceviz vb..
90 ml Zeytinyağı
Elmaları bir salata kabına aktarın. Limon suyunun yarısını üzerlerinde gezdirin ve kararmaları için karıştırın. Kereviz saplarını , sarımsakları, üzümleri, kimyon tohumlarını, maydanozları ve kuruyemişleri salata tabağına aktarın. Tuz ve karabiber serpiştirin. Zeytinyağı ve akalan limon suyunu üzerlerinde gezdirin. İyice karıştırdıktan sonra servis yapın.

Hiç yorum yok:
Yorum Gönder